Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Hayu

Hayu er et af de nyeste skud på stammen af streamingtjenester i Danmark med sit indtog i 2017 - og er du fan af must see amerikanske reality programmer, så er det lige noget for dig.

hayu

hayu

Tonsvis af episoder vist samme dag som USA
Få adgang til en masse reality

PRIS FRA

49,-
/mdr.


Andre streamingtjenester


Viafree

Viafree

Se TV3's eksklusive serier gratis
Serier, shows, reality, reportage

PRIS FRA

0,-
/mdr.

Dplay

Dplay

Gratis, premium, Sport version
Ingen binding

PRIS FRA

99,-
/mdr.

Viaplay

Viaplay

Film, serier & sport
Stream eller se offline

PRIS FRA

99,-
/mdr.


Med mere end 3.000 forskellige reality-episoder, er Hayu perfekt til dig som elsker at læne dig tilbage i sofaen med reality og den dramatiske, men også overdådige verden, som reality altid viser.

Keeping up with reality

Med et streamingabonnement til Hayu kan du se alt det reality, som ingen danske TV-kanaler formår at sende. For det første betyder det, at du får adgang til alle episoder af alles yndlingsfamilie i Keeping Up With the Kardashians. Samme dag som episoden er sendt i USA, kan du endda se den hjemme i din sofa i Danmark - så du altid er ajour. Ikke nok med, at du kan se Keeping Up With the Kardashians, så får du også adgang til alle deres underholdende spin-offs, som Life of Kylie eller Khloe and Kourtney take the Hamptons. Du kan også følge med i den dramatiske verden hos The Real Housewives of Beverly Hills, New York, Atlanta, og de mange andre steder, denne unikke serie bliver filmet. Er du ikke til dramatiske catfights, kan du også nyde true crime programmer som for eksempel Ice-Ts program In Ice Cold Blood.  Du får underholdende reality for alle pengene, så lever du for velproduceret “over the top” reality, er Hayu lige noget for dig. Her findes der også et andet plus ved Hayu, nemlig at de laver playlister. Du kan altså se en hel playliste med “Biggest Real Housewives Bust-Ups”, altså alle de vildeste skænderier i Real Housewives. Du kan også se “The Kanye Kollection”, hvilket er alle de episoder i Keeping Up With the Kardashians, hvor Kanye West er med. Der er altså unikke playlists, så du kan se alt det, du elsker ved dit favorit reality program - direkte i dit TV derhjemme gennem Hayu.

Hvad du skal gøre for at få Hayu

Hvis du vil streame toppen af reality på dit TV, skal du oprette et abonnement på Hayu.com. Som de fleste andre streamingtjenester, betaler du et månedligt beløb, som i denne sammenhæng er små 49 danske kroner, hvor første måned er en gratis streaming trial. Dette beløb betyder til gengæld, at du aldrig skal blive afbrudt af irriterende reklamepauser i dit TV. I stedet er alle serier on demand, så du kan se det, når du vil, og hvor du vil, og de kan desuden downloades til senere brug - for eksempel hvis du skal ud og flyve eller på en lang køretur. Samtidig er et abonnement hos Hayu uden binding, så der altid er mulighed for at opsige det. Et stort plus ved Hayu er også, at en stor del af dens reality programmer bliver udgivet som streaming samme dag, som de vises i USA. Dette betyder dog også, at du skal nøjes med engelske undertekster. Du kan bruge Hayu med dit Smarttv, Apple TV, Amazon Fire, Android TV, Android app og IOS app, så der er mange måder at streame både fra smartphone, tablet, computer eller i dit TV.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser