Dplay

 

De fleste kender efterhånden Kanal 4, Kanal 5, TLC, ID, Animal Planet og ikke mindst Discovery Channel. Seks kanaler som er at finde i de fleste tv-pakker her i Danmark. Ikke desto mindre er det også noget, vi elsker at streame. Samlet har disse kanaler nemlig et stort udvalg af spændende tv både, når det omhandler serier, reality programmer, naturprogrammer og ikke mindst dokumentarer.


En samling af alt det, som vi elsker at se

Dplay er altså en platform der kombinerer seks kanalers udsendelser som alle sammen er forbundet af virksomheden Discovery Networks. Dette netværk forbinder hele Skandinavien, hvor fællesnævneren er disse seks kanaler og ikke mindst deres egne produktioner. Men hvad betyder det helt konkret for dig? Det betyder for eksempel, at du kan se Ex On The Beach ikke blot i den danske version, men også den svenske og norske udgave af reality programmet. Hvis dette program ikke er noget for dig, så kan du overveje andre former for reality som klassikeren De Unge Mødre, Politijagt, Beauty Bosserne eller Say Yes To The Dress. Er du mere til serier, kan du se The Big Bang Theory og Criminal Minds. Hvis der mangler noget underholdning for hele familien, er der programmer som Family Food Fight, Voice Junior eller Over Atlanten.

Sådan får du Dplay og bruger det

 

Der er tre måder, hvorpå du kan få adgang til streaming på Dplay. Først og fremmest er der mulighed for at oprette en gratis konto. Gør du dette, får du adgang til en stor del af  underholdningen på Dplay, men du må samtidig også acceptere reklamer som med almindeligt tv. Bruger du 99 kroner i måneden kan du få lidt af en opgradering, som Dplay også kalder Premium. Med denne type konto får du mulighed for helt at undgå reklamer, andet end dem i direkte tv. Samtidig kan du også se alle seks kanaler live, så du for eksempel kan se Kanal 4 direkte. Dette er optimalt, hvis disse seks kanaler ikke er en del af tv-pakken til dit tv. Går du all in, findes også Dplays ‘Sportspakken’.  Her får du alt det, som et Premium abonnement indeholder. Udover dette, får du også adgang til Eurosport Player, så du kan se alt sport forbundet med kanalen Eurosport on demand, dette er for eksempel kanalerne Eurosport 1 og Eurosport 2. Sportspakken koster 179 kroner om måneden. Når du bruger Dplay, er indholdet delt op i tre hovedkategorier: Programmer, Kanaler eller Kategorier. Ud over dette, kan du søge efter indhold. Når du vil se Dplay, kan du først og fremmest streame det direkte gennem din computer fra hjemmesiden. Dplay fungerer både med en browser fra Chrome, Safari, Internet Explorer, Linux, Firefox og Microsoft Edge. Bruger du en tablet eller smartphone, finder du en Dplay-app i Apple AppStore eller Google Play. Vil du streame Dplay direkte fra dit fjernsyn, så kræver det, at du bruger en Chromecast eller Apple TV. Dplay er altså ikke naturligt understøttet med et smart TV. Har du dog et smart TV fra Samsung, så skal du have Tizen OS, for at kunne streame Dplay.
Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser