Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


C More

Det som gør C more anderledes fra andre streamingtjenester er deres enorme udvalg af de nyeste og bedste film. Derudover kan du se Golf og andet sport. 

C More

C More

Nye film hver uge
Ingen binding
Få 14 dage gratis

PRIS FRA

99,-
/mdr.


Andre streamingtjenester


TV2 Play

TV2 Play

Ingen binding
Det bedste fra TV2

PRIS FRA

49,-
/mdr.

Strive

Strive

Se direkte alle kampe fra LaLiga, Serie A, MLS

PRIS FRA

79,-
/mdr.

Viaplay

Viaplay

Film, serier & sport
Stream eller se offline

PRIS FRA

99,-
/mdr.


De fleste danskere er bekendte med de store streaming giganter som HBO, Netflix og måske endda Amazon Prime Video. Men faktisk er en del nye streamingtjenester begyndt at se dagens lys. C More er en af dem - det er en svensk streamingtjeneste, som udover at have et hav af nordiske serier også har de største blockbusters på programmet. For høj kvalitet er nemlig alfa omega for udvalget af C Mores film og serier. Det indhold, som ligger på platformen er nøje udvalgt, så det passer til enhver smag. Derudover har C More aftaler med HBO og derefter er der adgang til blandt andet alle sæsoner af Game of Thrones og Vikings på den svenske streamingtjeneste.

C mores film er en kollektion i særklasse

Hver eneste uge kan man finde nye premierefilm på platformen, og der er vel og mærke film for enhver smag. Lige for øjeblikket kan man blandt andet opleve den nye anmelderroste Wonder Women med ingen ringere end Gal Gadot i hovedrollen. Derudover kan man finde Deadpool 2, hvis man skal grine eller Fast and Furious 8, hvis man skal bruge et action-fix. Er man til thrillers, så kan man i øjeblikket finde krimien “Snemanden”, som er baseret på den norske forfatter Jo Nesbøs bog af samme navn. Uanset hvilken filmgenre man er til, kan man finde noget som matcher ens præferencer på C More.

Nordiske og internationale serier på C More

Da C More er en svensk streamingtjeneste er der også nordiske serier på programmet. For eksempel kan man binge-watche alle tre sæsoner af den dansk-svenske krimiserie Broen om Saga Norén og hendes kollegaer der forsøger at opklare forbrydelser på tværs af den danske og svenske grænse. Derudover finder man også de største HBO-serier i verden på C Mores streamingtjeneste. Det gælder blandt andet hitserien Game of Thrones som netop har afsluttet sin ottende og sidste sæson. Man kan også finde Vikings med danske Marco Ilsø og Alex Høgh Andersen i bærende roller - alle fem sæsoner af serien ligger nemlig på C More.

Golf og andet sport på C More

Uanset om man streamer indhold på en laptop, tablet eller sågar et Apple TV kan man se C Mores film og serier, når man har lyst. Man kan også nyde godt af C Mores store udvalg af sportsarrangementer, hvor specielt golf-fans kan streame golf ved de store turneringer. Der er generelt en høj kvalitet af indhold på den svenske streaming tjeneste da den kan tilbyde et bredt udvalg af film, serier, sport og andet video-indhold. Et abonnement har en fast pris ligesom de andre store streamingtjenester på 99 kr. om måneden og herefter kan man gå amok i de utallige timers underholdning, C More har at byde på. Man får ved oprettelse de første 14 dage gratis og uden binding, så hvis ikke udvalget kan tilfredsstille behovet er det let at afmelde sig igen.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser