Amazon: Prime Video

Med Amazon Prime har du ikke kun adgang til allerede udgivet materiale - du får også det seneste nye originale indhold produceret af Amazon for kun 22 kr., de første seks måneder.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video

Få seks måneder til 22kr.
Ingen binding
Film og TV-serier

PRIS FRA

44,-
/mdr.


Andre streamingtjenester


HBO

HBO

Prøv gratis i en måned
Ingen bindingsperiode
Alle sæsoner, alle episoder

PRIS FRA

99,-
/mdr.

Discovery+

Discovery+

Eksklusive snigpremierer og programmer
Ingen binding

PRIS FRA

79,-
/mdr.

Netflix

Netflix

Ubegrænset antal film, serier og meget mere
Første måned gratis

PRIS FRA

79,-
/mdr.


De seneste år har Amazon for alvor taget det europæiske marked til sig, og det gælder også det danske marked for streamingtjenester. For Amazons bud på en streamingtjeneste med film og serier har indtaget Danmark. Den hedder Prime Video og er hjemsted for utrolig mange timers underholdning. Med Prime Video kan du udskifte dine tv pakker med indhold, som du kan streame når du har lyst. Prime Video er tilgængeligt på alle platforme uanset om du vil se film og serier på dit tv, mobil eller laptop.

Top Gear-værter på eventyr og Oscar-nominerede drama

Med Amazon Prime Video er du garanteret absolut topunderholdning. For eksempel kan du være i selskab med de tre tidligere Top Gear-værter James May, Jeremy Clarkson og Richard Hammond på deres fartprægede eventyr “The Grand Tour”. Efter de tre værter stoppede samarbejdet med Top Gear producenten tilbød Amazon nemlig de tre værter at producere et program i samarbejde med dem. På Prime Video kan du også nyde film af absolut verdensklasse. Blandt andet ligger den originalt producerede “Manchester by the Sea” på streamingtjenesten, som blev nomineret til flere Oscars ved dens udgivelse.

Lavere pris end konkurrenterne

Prime Video er også billigere end deres konkurrenter som HBO og Netflix. Udover, at de første syv dage som abonnent hos Amazon Prime er uden betaling. Derefter kan Prime Video tilbyde en introduktionspris på ca. 22 kroner om måneden de første seks måneder. Herefter stiger prisen på abonnementet til ca. 45 kroner pr. måned, hvilket stadig kun er halvt så meget som hos konkurrenterne hos Netflix og HBO. Der er ingen hage ved den billige pris - du får præcis det samme produkt som, hvis du havde givet det dobbelte hos Netflix. Så hvis du kan undvære konkurrenternes originale serier, så har Amazon Prime Video cirka samme indhold som de andre streamingtjenester.

Download indhold og spar på din data

Amazon Prime har tilmed en fantastisk funktion, som gør det muligt at streame indhold og samtidig spare på dataen, når du vil streame på farten. Du kan nemlig downloade dine favorit film og serier så du kan streame dem når du har lyst. Dermed undgår du også at løbe tør for data i slutningen af måneden. Derfor er Amazon Prime et godt valg, hvis du vil kontrollere dit data forbrug og samtidig ikke gå glip af dine film og serier. Funktionen er specielt god til rejser og andre ture uden for landets grænser, hvor de fleste teleselskaber har en øvre grænse for, hvor meget data du maksimalt må bruge i EU. Skal du uden for EU, men gerne vil have film og serier med på rejsen skal du under alle omstændigheder hente dit indhold før du tager afsted. Så undgår du nemlig at telefonregningen løber løbsk og du står med en kæmpe regning ved enden af måneden.

Derfor er Amazon Prime Video en ideel løsning til dig, der måske ønsker et supplement til tv-pakker, som har lyst til at streame film og serier på dit tv når du har lyst.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser