TDC bredbånd

TDC sælger ikke længere til private forbrugere - i dag tilbyder de kun erhvervsprodukter. Du kan derfor trygt vælge et Yousee abonnement, hvis du vil bruge TDC's bredbånds netværk.


Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her


TDC er Danmarks ældste internetudbyder - hvilket også gør dem til en af de mest velkendte udbydere på markedet.

 

TDC og YouSee er blevet lagt sammen til ét fælles selskab - hvilket også betyder at TDC´s privatkundeforretning flyttes over til YouSee. Så som privatkunde er det fremadrettet ved YouSee, du kan finde de produkter, som TDC tidligere udbød.   

 

TDC sidder dog stadig på den største markedsandel blandt udbyderne. TDC ejer nemlig en lang række af de andre udbydere på markedet heriblandt Fullrate og Telmore. TDC er ikke den billigste udbyder på markedet - faktisk er deres priser ret høje (sammenlignet med andre udbydere). Du får dog lidt ekstra godter med i aftalen - eksempelvis adgang til TDC Play. TDC er ikke just den mest populære udbyder på markedet - i hvert fald ikke hvis man kigger på deres Trustpilotscore. Her får TDC kritik grundet prisen, men også serviceniveauet, udstyret og hastigheden nævnes flere gange.  

TDC Group

TDC, Tele Danmark, Yousee, TDC Group. De fleste af os kender til TDC. virksomheden blev startet tilbage i 1879, og det TDC, vi kender i dag, ved navn TDC Group har været her siden 1990.  I dag dækker TDC Group over et hav af forskellige internetudbydere. Som sådan er der nemlig ikke noget der længere hedder TDC bredbånd. I dag er det i stedet Yousee. Oveni Yousee dækker TDC over en del andre udbydere, og har derfor den største markedsandel af bredbåndskunder i Danmark, både for private- og erhvervskunder. 

TDC internet 

Siden 2016 har TDC og Yousee været samlet som ét brand. For TDCs kunder betød det, at de pludselig så TV gennem Yousee og internetforbindelsen blev også til Yousee. Alt sammen under TDC Group. I dag finder du Yousee, TDC Erhverv, Telmore, HIPER, Fullrate, Dansk Kabel TV, TDC NetDesign, TDC Wholesale, Blockbuster og Bet25dk under moderselskabet TDC Group. For private kunder betyder det, at dit internet kan komme fra følgende steder under TDC Group:

Yousee
Fullrate 
Hiper 
Telmore 
Samtidig fungerer Kviknet på TDCs netværk. 

Den primære virksomhed er her Yousee, og ikke længere TDC Wifi. Her finder du alle de produkter, som du måske tidligere har købt gennem TDC. Yousee bredbånd har en stor markedsandel. Derfor er Yousee heller ikke en af de billigste udbydere på markedet. De er til gengæld så store, at du får muligheder for en stor mængde ekstra ydelser, er du kunde hos dem. De har eksempelvis Yousee Play, en streamingtjeneste, hvor du kan leje og streame film og serier. Du kan også streame alverdens musik. Det fungerer både på TV og som app på din smartphone eller tablet.  Samtidig kan du få Yousee TV og mobilabonnementer. Derfor kan Yousee være en fornuftig pakkeløsning for en familie der har brug for streaming, TV-kanaler, bredbånd og flere mobilabonnementer. 

Fullrate, Hiper og Telmore er ofte billigere løsninger under TDC Group og TDC netværk. Derfor er der mange forskellige TDC priser. Ønsker du et overblik over dem, kan det nemt findes hos os på tjekbredbaand.dk. Her kan du også finde en hastighedstest. Her vil du kunne se, om dit netværk kører under TDC Group. 

TDC erhverv 

Under navnet TDC udbydes der til gengæld løsninger inden for erhverv. Her handler det om at skabe det bedste netværk med holdbare forbindelser hos danske virksomheder. Derfor er der mulighed for mobilabonnement, fastnettelefoni, mobiltelefoner, internet, mobilt internet, WIFI intelligence og meget mere. Samtidig har de lavet en del form for pakkeløsninger perfekt til virksomheder der vil have optimal kommunikation. 

Hvad siger andre om TDC?

Kigger du efter en TDC anmeldelse, vil det nemt vægte til den mere negative side, måske også fordi mængden er kunder er så stor som den er. De dårlige anmeldelser handler ofte om negative, misforståede oplevelser eller mangel på forbindelse. Kigger du på anmeldelser fra Yousee hos Trustpilot kan de også være overvejende negative. Her handler klagerne om alt fra dårlig forbindelse til udfald hos kanaler. Der er til gengæld også overvægt af positive anmeldelser omkring god god service og hurtigt, velfungerende internet.

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.