Boxer bredbånd

Boxer tilbyder nu også bredbånd. Du kan vælge mellem et bredbåndabonnement eller en kombineret bredbånd og streaming abonnement.


Derfor kan du trygt bruge Tjekbredbånd.dk

På Tjekbredbånd forsøger vi at give dig et overblik over dine internet muligheder. Vi rangerer de forskellige internet pakker efter faktorer som popularitet, hastighed, priser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til vores samarbejdspartnere. Læs mere her


Boxer Internet

Hos Boxer kan du vælge mellem to forskellige bredbåndløsninger, “Boxer Bredbånd” og “Boxer Bredbånd og streaming”. I sidstnævnte løsning får du streamingtjenesterne Viaplay, TV2 PLAY og DPlay oveni. Boxer vil gerne gøre det let og overskueligt for dig at vælge din bredbåndsløsning ved kun at tilbyde to løsninger. Boxer bredbånd tilbyder hurtig internet med 200 Mbit/s download til en overkommelig pris. Du får automatisk den hurtigste Boxer hastighed, som er mulig på din adresse, og derfor kan du ikke selv vælge hastigheden. 

Hvis du gerne vil vide mere om Boxers bredbåndsløsninger, kan du online finde flere Boxer anmeldelser omkring produkterne. Det kan være med til at give dig et bedre indblik i, hvad andre kunder har af oplevelser i forhold til Boxers bredbåndsløsninger. En Boxer anmeldelse kan være med til at give dig et mere reelt indblik, inden du vælger. Her kan du måske også finde svar på, hvilken løsning der fungerer bedst. 

Boxer bredbånd og Tv

Boxer tilbyder både tv og internet. Du kan vælge mellem tre pakker, hvori du både får tv og internet. Der er ved pakkerne forskel på, hvor mange tv-kanaler du får med, samt prisen. Boxer tv og internet tilbydes gennem luftsignal via en stueantenne. På den måde behøver du ikke at få installeret en parabol og parabolboks i dit hjem. Det går via den velkendte metode gennem en antenne. 


Du kan vælge mellem “Boxer Flex” med 22 kanaler, “Boxer Flex8” med 8 kanaler og “Boxer Flex Max” med 38 kanaler. Fælles for de tre pakker er, at du kan få op til 50 mbit bredbånd. Prisen afhænger af, hvilken pakke du vælger. På Boxers hjemmeside kan du læse mere om, hvilke tv-kanaler der følger med i de forskellige pakkeløsninger. 

Boxer bredbånd pris

Med Boxer bredbånd skal du kun forholde dig til to priser. Boxer tilbyder kun to forskellige bredbåndsløsninger, “Boxer bredbånd” og “Boxer bredbånd og streaming”. “Boxer bredbånd” fås til 239 kr. per måned, og “Boxer bredbånd og streaming” fås til 439 kr. per måned. Vælger du “Boxer bredbånd og streaming”, får du tre streamningtjenester med i prisen. Prisen er fast og gælder, uanset om du vælger, at få dit internet gennem telefonstikket eller gennem et kabel-tv-stik. Derudover er prisen også fast uanset hastigheden. Du får automatisk den højest mulige hastighed på din adresse, hvis du vælger at få Boxer internet. 

At der kun er to priser, som du skal forholde dig til, gør det lettere at overskue. Der er ikke en masse tal, som du skal holde styr på, og du skal ikke selv tage stilling til, hvilken hastighed der passer dig bedst. Du får automatisk den bedst tilgængelige hastighed til en fast pris. 
Boxer bredbånd installation
Begge af Boxers bredbåndsløsninger kan leveres gennem enten et telefonstik eller et kabel-tv-stik. Prisen er den samme, uanset hvad du vælger. 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal installere dit Boxer internet, så kan du på YouTube finde videoguides til, hvad du skal gøre. Her bliver det nøje vist og fortalt, så du nemt kan følge med. Det er simpelt at installere internettet, og du kan nemt gøre det selv, uden at det tager alverdens tid. Med videoguiden bør det være lige til, og hvis du ikke er den største teknikekspert, behøver du ikke at frygte, at du gør noget galt. Du kan også benytte dig af Boxers hjemmeside, hvor der ligeledes er guides til, hvordan du skal installere din nye bredbåndsforbindelse. 

Boxer bredbånd router

Bestiller du bredbånd hos Boxer, får du en trådløs router med, så du nemt kan forbinde dine enheder til internettet. 

Routeren kan både forbindes til telefonstikket med den medfølgende adaptor, eller til dit internetstik i væggen. Du kan også bruge routeren trådløst, så den kun skal tilsluttes et almindeligt strømstik. På den måde skal du ikke bekymre dig om diverse kabler og ledninger. 

Hvis du oplever problemer med eksempelvis forbindelse til din router, så kan du altid kontakte Boxers kundeservice, så de kan hjælpe dig med at løse problemet. På den måde er du altid i trygge hænder, hvis der skulle opstå tekniske problemer, som du ikke selv synes at kunne løse på egen hånd.

Har du det rette internet til dit behov? Der er penge at spare…

Vil du have besked, når der er gode tilbud på fibernet og bredbånd hos dig?

Ved at tilmelde dig accepterer du Tjekbredbånds Privatlivspolitik og Betingelser.