Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Hvad koster bredbånd? 

Kasper Ottosen, Opdateret: august 26, 2020

Bredbånd er en betegnelse for, hvordan man bliver forbundet til internettet. Prisen på bredbånd kan variere alt efter, hvad du som forbruger ønsker at have til rådighed. Priserne på bredbånd via fibernet starter typisk på omkring 199 kroner om måneden, hvorimod priserne på almindeligt bredbånd som hovedregel starter på mellem 199 og 249 kroner om måneden. 

Forskellige former for bredbånd

Når du skal tegne nyt bredbånd, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad du som forbruger har brug for. Alt efter hvor hurtig en internetforbindelse, du har brug for, er der eksempelvis mange forskellige måder at få bredbånd på, hvoraf de mest almindelige er internet via kabel, internet via telefonstik, mobilt bredbånd, fibernet og satellit-internet. 


Typisk afhænger det af din husstands beliggenhed, når du skal afgøre, hvilken type bredbånd det bedst betaler sig for dig at tegne. Der tilbydes forskellige former for bredbånd i forskellige områder af Danmark.

Derudover er der mange forskellige bredbåndsudbydere i Danmark. Heldigvis findes der en række sammenligningstjenester på internettet, som gør det muligt for dig at få et overblik over pris, produkt og meget mere. 

Mbit-junglen kan være svær at forstå

Der er mange faktorer, som afgør, hvor hurtig en internethastighed du kan få. Heldigvis kan du få testet din internet hastighed hos den enkelte udbyder, før du vælger at lave en aftale med dem. Dette er enormt vigtigt at få gjort. Internethastighed opgøres i mbit/s. 


Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvor mange mbit/s, du har brug for. Har du unge mennesker i huset, der spiller computerspil, eller er I flere på samme tid, der skal streame film eller være på nettet, vil det være en god idé at tegne et bredbånd, der ikke er meget under de 100 mbit/s.

Er du derimod kun dig selv i husstanden, har du måske ikke brug for lige så hurtig en internetforbindelse.

Andre spørger også...

Hvad er bredbånd?
Hvad er et modem?
Hvad er bredbånd via kabel-tv?
Hvad er en router?
Hvad er IPV6?
Hvad er latency? 
Hvad koster bredbånd? 
Hvordan skifter man bredbånd?
Hvad er bredbånd abonnement?
Hvordan vælger jeg bredbånd?
logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser