Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Hvad er bredbånd abonnement?

Kasper Ottosen, Opdateret: august 26, 2020

Et bredbåndsabonnement er den aftale, som du indgår med en bredbåndsudbyder. Dette betyder som regel, at du er bundet til at betale i typisk seks måneder. Hvor lang en bindingsperiode der er tale om, afhænger af udbyder, men oftest er der tale om et halvt år. 

I et bredbåndsabonnement, er det muligt at få flere ting inkluderet foruden internet. Nogle udbydere tilbyder bredbånd og tv i det samme abonnement.

Hvilke udbydere findes der?

Når det kommer til bredbånd, findes der en del forskellige udbydere. Disse er blandt andet Kviknet, Stofa, Fastspeed og Hiper. Hvilken du skal vælge af disse eller de mange andre, afhænger af dit behov og budget. Det bedste du kan gøre er at sammenligne de forskellige bredbåndsabonnementer hos de forskellige udbydere. 

Det er forskelligt, hvilken udbyder og hvilket abonnement, der passer til dig alt efter, hvilke behov du har, og hvor i landet du bor. Forbindelsen er nemlig ikke den samme over hele Danmark, og der vil derfor være abonnement, som passer bedre til dig end andre. Ofte kan du indtaste din adresse på udbyderen hjemmeside, hvorefter de vejleder dig frem til det bedste abonnement.

Kan man fortryde sit abonnement?

Som regel er det muligt at fortryde dit abonnement inden for 14 dage. Dette gør du enten ved at ringe til din udbyder eller kontakte dem via mail. Det er forskelligt, hvad de enkelte udbydere foretrækker, og det kan derfor være en fordel at læse mere på deres hjemmeside. 

Fortrydelsesretten for dit abonnement udløber før eller senere, hvorefter det ikke er muligt at fortryde dit abonnement, før din bindingsperiode er udløbet. Som nævnt er denne oftest på seks måneder, hvorefter du kan opsige eller skifte abonnement. 

Andre spørger også...

Hvad er bredbånd?
Hvad er et modem?
Hvad er bredbånd via kabel-tv?
Hvad er en router?
Hvad er IPV6?
Hvad er latency? 
Hvad koster bredbånd? 
Hvordan skifter man bredbånd?
Hvad er bredbånd abonnement?
Hvordan vælger jeg bredbånd?
logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser