Waoo fibernet

Hos Waoo kan du få fiberbredbånd - fremtidens løsning. Waoo er ejet af en lang række energiselskaber, som er placeret rundt omkring i landet.
10/10 Mbit

Fiber

Oprettelse.

0 kr.

Forsendelse

0 kr.

Mindste pris 6 mdr.

1374 kr.

229 Kr. /md

GÅ TIL UDBYDER

100/100 Mbit

Fiber

Oprettelse.

0 kr.

Forsendelse

3 kr.

Mindste pris 6 mdr.

1276 kr.

319 Kr. /md

GÅ TIL UDBYDER

500/500 Mbit

Fiber

Oprettelse.

0 kr.

Forsendelse

1 kr.

Mindste pris 6 mdr.

1876 kr.

469 Kr. /md

GÅ TIL UDBYDER

Andre udbydereDet betyder, at du kan få Waoo i store dele af Danmark. Det betyder samtidig, at der kan være udsving på priser og produktudvalg, alt afhængig af hvor du bor geografisk. Der kan faktisk også være forskel på kundeoplevelserne og dækningsgraden - igen alt efter hvor du bor. Der er også mange steder, hvor der endnu ikke er gravet kabler ned til fibernet. Af samme årsag kan Waoo være dyrt i oprettelse, fordi det ofte omfatter gravearbejde. Når alt det er sagt, så er priserne ret fornuftige, og du får en super hurtig internetforbindelse - som du ikke kan få hurtigere andre steder.

 

Hvis du har behov for minimum 30 mbit, så er Waoo ret konkurrencedygtig på prisen. Det er dog en hastighed som, for de fleste, vil overstige deres behov. Typisk er 10 eller 12 mbit mere end rigeligt. Waoo udbyder også TV-pakker til fornuftige priser. Det er dog ikke sikkert, at du kan få alle danske kanaler, som du ellers normalt kan med både bredbånds-tv eller parabol.

 

Waoo har specialiseret sig i fibernet, så hvis det er det, du efterspørger, kan det i høj grad betale sig at kigge i deres retning. De er specialister indenfor området, og kan dermed give en god og kompetent rådgivning og vejledning.
Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser