TelenorTelenor er interessant for de personer, som kan nyde godt af samlerrabat. Det er muligt at få samlerrat på dit internet, hvis du har minimum to Telenor Trin-abonnementer.Telenor´s priser ligger i den dyre ende, og det gælder særligt for bredbånd. Deres kunder virker, generelt set, tilfredse med Telenor, og især kundeservicen og dækningen bliver rost på Trustpilot.

 

Telenor udbyder også mobilt bredbånd, og på Telenor´s hjemmeside kan du teste, om du får mest ud af det almindelige bredbånd eller det mobile bredbånd. Det der afgør, om du skal vælge det ene eller det andet er, om du streamer mange film eller serier. Når du streamer film, downloader du data. Så hvis du er i tvivl, så anbefaler vi at du tager testen. Generelt set kan man sige, at hvis du spiller online spil, som kræver en lav latency / lav ping, så er mobil bredbånd ikke for dig. I hvert fald ikke hvis du ønsker at spille uden lag. Ulempen ved et mobilt bredbånd er også, at der er risiko for at overskride datagrænsen forholdsvist hurtigt, men fordelen er, at du får en hurtigt forbindelse både ude og hjemme.

 

Du kan altid tilgå Telenor´s selvbetjeningstjeneste, hvor du nemt og bekvemt kan ændre i din bredbåndshastighed. Telenor har, som regel, en leveringstid på 4-6 uger, og den billigste mindstepris ligger på ca. 239 kr. pr. md. - inklusiv 6 måneders binding og oprettelse. Prisen kan, som sagt, blive mindre hvis I er en familie, og benytter jeg af familierabatten FRI + FAMILIE. Der hvor Telenor adskiller sig, er altså at der kan leveres bredbånd, TV og mobil.

 
Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser