StofaStofa er måske mest kendt som udbyder af tv-kanaler, men Stofa tilbyder også bredbånd. Det betyder, at hvis du har tv hos Stofa, så kan du også få bredbånd. Priserne og forbindelsen kan variere, alt afhængigt af hvor du bor i landet, da de kun entrerer med antenneforeninger. De forskellige antenneforeninger har ofte individuelle aftaler med Stofa, hvilket kan give et udsving i prisen.Prisen på bredbånd via kabel, fra Stofa, ligger i den billige ende på markedet. Så for kabel-tv kunder, vil det måske være en god idé at tilvælge Stofa som bredbåndsudbyder. Bredbånd via kabel burde, på papiret, kunne måle sig med traditionelt bredbånd - dog hører man rygter om kunder, som har oplevet at deres internet er ustabilt. Man må formode, at der kan være geografiske forskelle på kvaliteten af bredbånd.

Stofa har også en bredbåndsguide, på deres hjemmeside, som kan være en hjælp til at se, hvilken bredbåndshastighed som passer bedst til dit behov. Denne guide sørger altså for, at du kan få det bedste bredbånd fra Stofa. Guiden giver en indikation af, hvilken betydning antallet af personer i husstanden har samt antallet af brugte enheder og dit forbrug - Stofa anbefaler altså hvilken hastighed, du skal anvende. Hvis du på forhånd ved, at I snart bliver flere eller færre i din husstand, så kan du altså se, om det har betydning for, hvilken internethastighed du bør vælge. En anden fordel ved at vælge kabel-tv fra Stofa er, at du får alle SBS TV´s kanaler. Det vil sige Kanal 4, 5 samt 6´erne og 7´eren og du vil også kunne tage Viasat´s kanaler som er TV3, TV3+ og TV Plus.

Du kan altså få en bred vifte af muligheder, hvis du ønsker en bredbåndsløsning fra Stofa. De tilbyder blandt andet download hastigheder på 150 mbit pr. sekund. Det er mere end rigeligt til langt de fleste personer.
Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser