KviknetKviknet er en forholdsvis ny spiller på det danske bredbåndsmarked. Kviknet er en del af Netaccount som blandt andet sælger profesionelle IP-telefonsystemer.Kviknet har fokus på at tilbyde lave priser, og sælger derfor kun via internettet. Det betyder, at Kviknet ikke har nogle butikker eller et hovedkontor, og du undgår også sælgere fra Kviknet på gågaden. Tilgengæld så er Kviknet´s hjemmeside ret overskuelig og ligetil. De har en sektion med svar på de væsentligste spørgsmål.

 

Priserne ligger, som sagt, i den lave ende - umiddelbart er Kviknet den billigste udbyder på markedet. Du får, på forhånd, et bud på hvor hurtig hastighed Kviknet forventer at kunne levere. Grunden til at de tilbyder dette er, at du ikke kan vælge mellem hastigheder - men de markedsføre sig på, at tilbyde den højest mulige hastighed, som kundens kabel kan trække. Kviknet anvender TDC´s kobbernet. I nogle tilfælde kan du risikere, at kobberet er af dårlig kvalitet, hvilket faktisk kan nedsætte din hastighed. Kviknet garanterer dog en hastighed på kabel, som max afviger med 20 pct.

 

Kviknet ligger komfortabelt på Trustpilot - sammenlignet med andre internetudbydere. Generelt set er folk tilfredse med Kviknet - særlig er der ros for pris, produkt og service. Det virker som om, at folk føler, at de får et ret solidt produkt for deres penge. Der vil naturligvis altid være personer, som oplever problemer med forbindelsen, og det kan næsten virke som om, nogle oplever at små problemer med forbindelse kan føre til større problemer. Dog er der en god overvægt af positive anmeldelser. Du har også mulighed for at finde informationer om betalingskort, regninger m.m. på selvbetjeningen på Kviknet´s hjemmeside.

 

Den månedlig pris på Kviknet´s bredbånd (mindstepris) er 219 kr., og her binder du dig for 6 måneder. Der er gratis oprettelse, og for alle abonnementer er der cirka 30 dages opsigelsesvarsel. Det er altså et godt bud på noget af det billigste bredbånd på markedet.
Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser