HiperHiper tilbyder meget billigt internet - de er blandt de billigste sammen med Kviknet. Hiper udbyder kun kabel-tv til YouSee kunder, og går med en hastighed der hedder 100 mbit - selvom der sandsynligvis godt kan trækkes mere.Hiper tilbyder bredbånd på kobberteknologi og kabel-tv via YouSee´s net. Det betyder, i grove træk, at hastigheden på dit bredbånd afhænger af kvaliteten af dine kobberkabler. Hiper fokuserer kun på bredbånd, det vil sige at du hverken kan få telefoni, diverse tillægspakker eller tv. Du får bredbånd - og kun bredbånd - men med fuld knald på hastigheden.

 

Hiper er i dag ejet af TDC, og satser på et forholdsvist enkelt produkt. De vil levere den højeste hastighed, de kan på kobberteknologi. Det vil sige, at du ikke som kunde er garanteret noget på forhånd. Du kan vælge mellem to hastigheder på kabel-tv - og selv den mindste af hastighederne, bør være nok til langt de fleste forbrugere. Valget står mellem 10, 100 eller 1000 mbit - så hurtigt eller vildt hurtigt. Hvis du skifter til Hiper så klarer de opsigelsen for dig. Det hele bliver klaret i bestillingsprocessen - du angiver hvilken eksisterende udbyder du har, og hvornår du ønsker at overgå til Hiper.

 

Kviknet og Hiper minder faktisk en del om hinanden. Begge udbyder udelukkende bredbånd, og begge er, af selvsamme årsag, specialister på dette område. Både Kviknet og Hiper er også begge nogle af de billigste udbydere, så hvis du gerne vil sammenligne priser, så er begge selskaber et godt sted at starte.
Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser