Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Kasper Ottosen
12 maj, 2019

Hvilken bredbåndshastighed passer bedst til dig?


Man kan vist roligt sige, at man næsten ikke kan leve i dagens Danmark uden at have en internetforbindelse. Internettet er simpelthen en del af vores hverdag i så høj grad, at man næppe kan forestille sig at være foruden det, og det sker da også at vi næsten går i panik når vi kommer i en situation, hvis vi skal klare os uden i en periode. Hvis forbindelsen ryger eller, hvis man er langt ude på landet, hvor der ikke er signal, så bliver vi helt perplekse og forvirrede. Heldigvis er der efterhånden internet overalt, og derfor kan vi altid komme online og passe de vigtige ting. Men har du nogensinde sat dig ned og overvejet om det internet du har rent faktisk passer til dine behov? Man skal nok opdage det, hvis ens internet ikke er hurtigt nok, og så går der ikke mange timer før man har haft fat i udbyderen for at få skruet hastigheden i vejret. Men hvis det kører som på kuglelejer, så er der ikke mange der kunne finde på at overveje om det rent faktisk kører lidt for godt. Det er jo ikke sikkert, at man overhovedet har brug for den hastighed man betaler for. Derfor vil vi gerne prøve at give en hjælpende hånd, så du kan skabe dig et overblik over hastighederne og hvad der passer til dine behov.

De langsomme forbindelser

Hvis man er den type bruger, der ikke benytter internettet så voldsomt meget, så kan man sagtens nøjes med en bredbåndshastighed på omkring 20 Mbps. Det er en passende hastighed, hvis man ikke benytter internettet til andet en at tjekke sine e-mails og gå på Facebook nu og da. Der er ikke nogen ting, der kræver en masse ressourcer og derfor behøver man heller ikke en forbindelse, der koster så forfærdeligt meget.

De mellemhurtige forbindelser

De mellemhurtige forbindelser på 40-50 Mbps er passende til dem, der benytter internettet til at streame en film på Netflix, downloade filer nu og da, samt har det som man vil kalde et almindeligt forbrug. Denne hastighed vil være nok for de fleste enkeltpersoner, der ikke bor i en større husstand. Selv med flere apparater, der benytter nettet på samme tid, så burde denne hastighed være fin til både streaming og surfen.

De superhurtige forbindelser

Hvis man er seriøs gamer, downloader meget eller er i en stor husstand, så vil man skulle have en forbindelse, der i høj grad kan bære den belastning som der kræves. Med mange forskellige enheder, der alle kræver sin del vil man typisk skulle have en fibernet forbindelse på 100 Mbps. Men så vil man til gengæld også være godt kørende med en hastighed, der ikke bliver svækket af at, der er mange brugere på én gang. Du kan selv gå ind og se priserne og hastighederne på internet hos Tjekbredbaand.dk og sammenligne flere udbydere, så du kan finde lige det der passer til dig og dine behov.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser