Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Simkort til iPad - Find billige simkort her

Kasper Ottosen
Forfatter: Kasper Ottosen
Opdateret: 09 oktober, 2019

Er du én af de 44 % af alle danske mænd og kvinder, der har en tablet liggende derhjemme på sofabordet? Ifølge en undersøgelse lavet af Gallup for Danske Medier og Kreativitet & Kommunikation fra 2013 er det nemlig næsten halvdelen af alle voksne danskere, der har en iPad eller en tablet derhjemme. Her på vores site har vi gjort det super nemt for dig at vælge det rigtige internet til din iPad. Sammenlign simkort til ipad fra forskellige udbydere. Eksempelvis simkort til ipad Telia eller simport til iPad YouSee. 

Det vigtigste du skal vide er at at du søger efter mobilt bredbånd når du leder efter internet til din Ipad. Du kan finde vores liste med de bedste mobile bredbånd her.

Størrelse af simkort

I dag findes der en række af forskellige iPads i forskellige størrelser, og som passer til vidt forskellige behov. Man kan i dag blant andet vælge imellem iPad pro, iPad air og iPad mini. De forskellige iPads har forskellige størrelser og funktioner, som altså kan passe til forskellige behov og brugssituationer. Da der er forskel på størrelsen, er der også forskel på det sim-kort, som passer i. 

Det kommer desuden an på, hvilken model af iPad, man har, når man skal finde det korrekte simkort, som passer til. Eksempelvis passer et nano-simkort i iPad 5. og 6. generation samt iPad pro, iPad air og nyere og iPad mini og nyere. Et Mikro-simkort passer derimod kun i iPad 4. og 3. generation samt iPad 2 og den almindelige iPad. Et almindeligt simkort passer slet ikke til en iPad. Man kan dog også vælge at oprette et mobilabonnement til eSIM, hvis man har en iPad Pro 11 tommer eller en iPad Pro 12,9 tommer, tredje generation. 

Der findes også en række af iPad modeller og udgaver, som alle har et integreret og indbygget Apple-simkort. Disse modeller er: iPad Pro 1,9 tommer 2. generation, iPad Pro 10,5 tommer, iPad Pro 9,7 tommer, iPad mini 5. generation og iPad Air 3. generation. Disse modeller har desuden en kortholder til et nano-simkort. I disse modeller kan du altså købe et simkort til ipad, så du kan gå på nettet fra din ipad. 

Simkort til udlandet

Der er desværre ikke mange udbydere på markedet, som tilbyder datadeling til andre simkort i udlandet - endnu. Dog kan det rent faktisk godt lade sig gøre at købe et simkort til udlandet. Eftersom at efterspørgslen til data og telefoni i udlandet er stigende, fordi forbrugerne hele tiden rejser mere og mere, bliver det også billigere og nemmere at få fat i et simkort til brug i udlandet.

Rigtig mange mobilabonnementer i dag har data i EU inkluderet i prisen, men kun op til et vist antal GB. Hvis du skal bruge mere end det maksimale antal på din rejse, kan det være en rigtig god idé at overveje, om du skal købe dig et simkort til udlandet før du tager afsted på ferie. Hvis du eksempelvist ved, at du skal bruge en del data på at streame film og videoer på din ferie, kan det være godt at have forberedt sig ved at have købet et simkort til ferie. 

Du kan hos mange selskaber i dag få abonnementer til mobil eller iPad som er specielt lavet til dem, som rejser meget eller som er meget på ferie. Disse abonnementer til udlandet er lavet sådan, at de indeholder en større mængde EU-data end almindelige abonnementer. Det kan godt ses på prisen, da data i EU som regel er noget dyrere end at bruge almindelig data hjemme i Danmark, men det bliver som sagt billigere og billigere at bruge data i udlandet. 

Data abonnement

De fleste tablets og iPads, som er på markedet i dag, kan naturligvis gå på internettet, hvis de er koblet op til en Wi-Fi-forbindelse eller en trådløs router. Men det er ikke altid, at der er WiFi der, hvor man gerne vil bruge sin iPad. Derfor kan det være en rigtig smart idé at få simkort til ipad, så man altid kan have adgang til internettet, uanset om man har en wifi forbindelse eller ej. Det er helt normalt at have en ipad uden simkort, hvis man alligevel altid bruger den hjemme i stuen, men simkort til ipad bliver mere og mere populært, så man også kan tage sin ipad med på farten. 

Det faktum, at der er flere og flere, som gerne vil kunne komme på nettet på deres tablets og iPads har internetudbyderne også opfanget, og derfor kan man i dag hos de fleste udbydere af internet få et godt og billigt internet til ipad. For eksempel kan du få simkort til iPad Telia. Hos Telia har de et koncept der hedder “ONE”, som er et abonnement, der går ud på, at man kan dele sin data med op til fem andre personer. Dermed kan du altså dele dataen med dit mobilabonnement, så du også kan få data simkort til iPad pro via dit abonnement. Du kan altså bestille en ekstra bruger til dit abonnement og dermed kan du bruge til tablet eller iPad på nettet, uanset om du har Wifi eller ej. 

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd kan også være løsningen for dig. Det kan nemlig også lade sig gøre at anskaffe sig en mobil-bredbåndsløsning til sin iPad. Hvis din iPad har plads til et simkort eller et USB-stik, så kan man faktisk gøre sin iPad til et omvandrende hotspot. Din tablet kan altså bruges nærmest lige som en bærbar computer. 

Så længe du kan få et simkort i din Ipad, kan du faktisk få billigt internet til din iPad uden udstyr. Der skal ikke andet til end et simkort med data abonnement og så din egen personlige iPad. Du kan vælge et abonnement med den mængde data, som passer lige præcis til dit behov, så du får det, som du skal bruge. 

Find dit abonnement til dit mobile bredbånd på TjekBredbånd, hvor du altså kan sammenligne priser og størrelser på mobilt bredbånd, så du kan finde det abonnement, som passer til dig og dit behov. Du kan se, hvad du skal betale hver måned, så du også finder det abonnement, som passer til din økonomi.

Se vores liste med 4G mobilt bredbånd her.

Simkort til iPad - isætning

Som ny bruger af internet til iPad, kan det måske være en udfordring at sætte sim kort i sin iPad. Men der er gode råd og hjælp at hente, hvis du synes, at det er lidt besværligt. For at du kan bruge din iPad med din nye internetforbindelse, skal du vide, hvordan man isætter simkort i iPad, og derfor har vi lavet en lille guide.

Afhængigt af modellen af din iPad kan det være forskelligt, hvordan og hvorledes man sætter sim kort i Ipad. I hvert fald starter du med at lokalisere simkort-holderen på din iPad. Du kan åbne holderen via en papirklip eller det værktøj, som fulgte med, da du købte din iPad. Når kortholderen åbnes, kan du sætte sim kort i her. Simkortet kan kun sidde på én måde i holderen. Når du har sat simkortet i kan du tænde din iPad igen. Nu er du altså klar til at bruge din tablet med dit nye, trådløse internet!

Kasper Ottosen

Skrevet af

Kasper Ottosen
Ansvarlig for Tjekbredbaand.dk

Kasper Ottosen har over 8 års erfaring med bredbånd, fra hans arbejde som elektriker og Tjekbredbånd.dk

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser