Google Tag Manager (noscript) End Google Tag Manager (noscript)


Kasper Ottosen
12 maj, 2019

5 tips til billigt bredbånd i 2021


Man behøver kun være uden internet i et par timer, før man opdager, hvor meget man savner det. Det er i dag de færreste husholdninger, som kan leve uden internet, men det betyder naturligvis ikke, at man ønsker at betale overpris for sin internetforbindelse. Herunder kan du finde 5 tips, som du bør følge, hvis du vil have billigt bredbånd.

1. Vælg den rette hastighed

Hastighed og pris hænger generelt sammen, når det gælder internet. Moderne bredbånd er generelt blevet hurtigt, og det skyldes primært, at flere og flere danskere ønsker at kunne streame TV i stedet for blot at have tv-kanaler. Dette stiller nye krav til hastigheden, og derfor har mange udbydere måtte forbedre deres hastighed. Mange danskere er ikke bevidste om, at de muligvis har en internetforbindelse, som er for hurtig til deres behov. Medmindre man har en stor husholdning, er det de færreste, som har behov for internet med tophastighed, og derfor kan du muligvis spare penge ved at vælge en langsommere forbindelse.

2. Bestil bredbånd uden tv-pakke

Mange danskere får stadig deres bredbånd gennem deres antennestik. Før i tiden var det et krav, at man skulle have et tv-signal for at kunne modtage internet gennem antennestikket, men dette krav er blevet droppet i dag. Mange danskere er ikke opmærksomme på, at de ikke længere behøver at have en tv-pakke for få internet. Det betyder, at du måske kan spare penge ved at fravælge dine tv-kanaler, hvis du for eksempel er begyndt at streame i stedet.

3. Vær opmærksom på nye udbydere

Der er hård konkurrence blandt internetudbyderne på det danske marked, og derfor kommer der også jævnligt nye udbydere til. Mange af disse nye udbydere er ivrige efter at trænge inde på det danske marked, og det kan mærkes på deres priser. Hvis du vil have billigt internet, skal du huske at være opmærksom på, om der kommer nye udbydere til i dit lokalområde. De vil muligvis presse priserne længere ned.

4. Sammenlign priserne hos flere udbydere

Priserne på internet variere ofte hos de forskellige udbydere, og derfor bør du også altid sammenligne priserne hos flere internetudbydere. Det er nemmest at bruge en sammenligningstjeneste som på TjekBredbånd, da dette giver dig et nemt og overskueligt overblik. Samtidig får du også priserne hos nye udbydere, som du måske endnu ikke kender til. Dermed er der en større chance for at finde billigt internet, da dine muligheder ikke kun er begrænset til et par udbydere, men derimod kan du få priser fra samtlige udbydere, som er en mulighed for dig.

5. Tjek løbende priserne

Priserne forandres jævnligt, og internet bliver generelt billigere og billigere. Derfor bør du fra tid til anden sammenligne priserne på internet, så du er sikker på, at du stadig har den billigste løsning. Dine faste udgifter er en væsentlig post i dit månedlige budget, så sørg for at du ikke betaler overpris. Du bør generelt tjekke alle faste udgifter 1-2 gange om året.

logo

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om bredbånd:

Betingelser